Medlemsavgift t.o.m. 31/3 2017!

För att bli medlem, sätt in beloppet på bankgironummer 129-6623.

Vuxen                                      350Kr
Ungdom 20 år eller yngre      150kr
Familj                                       450 kr

Endast stödmedlem i GSFK    100kr

OBS! För registrering till Sportfiskarna behöver vi, för- och efternamn, personnummer, adress, telefonnummer och mailadress till alla medlemmar.

I medlemskapet ingår:

Tidningen Svenskt Fiske hem i brevlådan. Utkommer 5 nr per år!

Rabatter i många fiskebutiker, Sportfiskarnas webbshop, olycksfallsförsäkring som gäller vid allt fiske och andra förmånliga erbjudanden. Det enda du behöver för att utnyttja förmånerna är ett giltigt medlemskort!

Möjligheten att teckna Sportfiskarnas specialförsäkring för sportfiskebåtar hos försäkringsbolaget Svedea.

Sist men inte minst, sportfiskarna arbetar även för att bevara våra fiskevatten och förbättra ditt fiske.

Gamleby sportfiskeklubb har även förhandlat fram ett billigare pris när man kommer till Risebo för att fiska några timmar efter jobbet eller på helgen ett så kallat ”kvällsfiske”. 135 kr istället för 210 kr

Vill du vara stödmedlem räcker det att vi får namn och adress, men vill du ta del av information behöver vi även mailadress. Som stödmedlem får du inget medlemskort och du har inte rätt att utnyttja rabatter och förmåner kopplade till medlemsskapet.

Sätt in avgiften på vårt bankgironummer och skicka ett mail till: cecilia.ahlsen@telia.com med ovanstående uppgifter.

Vill du istället ha ett inbetalningskort, mailar du bara uppgifterna och skriver att du vill ha ett inbetalningskort. du kan även ringa till Cecilia på 076-260 91 03.

När vi har fått in avgiften och mottagit mailet med ovanstående uppgifter skickar vi ett välkomstbrev till nya medlemmar. Inom en månad kommer sedan ert nya medlemskort från sportfiskarna.

Vi förbehåller oss rätten att publicera medlemmars namn på hemsidan.

Om du önskar att ge ett bidrag till klubben så tar vi tacksamt emot det och lovar att förvalta det på bästa sätt. Vi prioriterar barn och ungdomsverksamhet samt fisk- och biotopvård.

Organisationsnummer    802500-6571